SAMSUN / ASARCIK - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

BİÇİNCİK MAH. ERDOĞAN CEBECİ CAD. NO 4 ASARCIK / SAMSUN
Vizyon
VİZYONUMUZ Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; -Yaratıcı, -Dünyaya uyumlu, -Sorunlara çözüm getiren, -Girişken, -Yurtsever, -Yüksek donanımlı, -Üretken, -Ahlaklı, -Dinamik, -Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, -Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, -Üretken, -Yaratıcı, -Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; -En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, -Teknoloji destekli, -Yabancı dil ağırlıklı ve -Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
ULAŞIM SERVİSLERLE VE ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANABİLİYOR.
ŞEHİR
İLÇE MERKEZİNDE,İL MERKEZİNE UZAKLIK 55km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz ilçede düzenlenen tüm sportif etkenlere katilmakta, derecesine göre ildeki müsabakalarda da yerini almaktadır.
Erasmus Akreditasyonu vardır.
Diğer Hususlar
Okulumuz bilinçli veli,mutlu çocuk ve mutlu öğretmen belirleyicileri göz önünde tutularak faaliyet göstermektedir.